17:00

Lerums BK

Referat: Vårgårda HC - Lerums BK

Period 1

Se matchens referat igår, så enkelt ska vi inte göra det för oss men matchbilden var väldigt lik den matchen. Men dagens start var lite bättre då Sandra gjorde 1-0 efter 53 sekunder 5 minuter efter det så satt hon i utvisnings båset och med en kvinna mindre passade Andrèa Moa till 2-0. För att själv göra 3-0 innan period pausen.

Skott 17-1
Resultat 3-0

Period 2

Likt förra perioden så gjorde Sandra ett snabbt mål denna gången stod Sara för assisten och det stod 4-0.
Sen dundrade Therés in 5-0 på egen hand, efter detta så åkte vi på ett par ut visningar igen och för andra gången denna matchen så gjorde vi mål med en kvinna mindre på isen det enda som skilde sig mot förra gången var att Andréa gjorde målet och Moa fixade passet 6-0.
7-0 löste Moa och denna gången var det Linn som assisterade.

Skott 11-4
Resultat 4-0

Period 3

Börjar bli lite tjatigt men Sandra startade målskyttet igen och nu var vi en tjej mer på isen vid 8-0.
9-0 löste Therés på egen hand vilket även Moa gjorde vid 10-0. Innan perioden var slut så tryckte Alicia in 11-0 med hjälp av Andréa.
Som jag skrev i början så var denna matchen väldigt likt gårdagens drabbning mot Lerum men idag var vi betydligt effektivare framför mål då vi gjorde 11 mål på 36 skott och i gårdagens match behövdes det 57 skott för att nå 10 mål.
Många undrade vad som hänt med Lerum då matcherna förra säsongen var väldigt jämna men man kanske ska fundera lite på hur vårt eget spel har varit dessa två matcherna, kan kanske vara så att vi med vårt fina spel gör Lerum lite sämre än vad dom igentligen är.
Linn var i kyrkan och sjöng sin skön sång innan hon rusade in någon minut innan match start, trots full fart på Linn så han och sno med sig priset som matchens lirare. Och så här i juletider får jag väl ge Andréa ett litet plus i kanten då man nästan kan se en svett droppe i pannan efter matchen. Men som det även var igår så är det laginsatsen som har gjort att vi fått ihop 6 poäng och plus 21 i målskillnad på dessa två matcher.